To może zależnie od towaru ja pytałem przy żarówkach do kierunkowskazów osram cena była ok. 44-45zł to po rabacie mi powiedział 41zł.
Rabat w Inter Cars
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez adamusiekZamieszczone przez krzyziedostałem 25% rabatu na klocki Ferodo oraz 35% na tarcze Brembo
też muszę kupić taki zestaw
Cześć.
Jeżeli chodzi o mój zestaw to:
przód to tarcze Brembo 09.7012.14 + klocki Ferodo FDB1094
tył to tarcze Brembo 08.7165.14 + klocki Ferodo FSL1083
Całość 410zł
pozdro
krzyzieSkoda Octavia I-2000r. - 1,9TDI AHF 110KM
Alfa Romeo 145 - 1.6 boxer - only noPB
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny :mrgreen:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez s1A i zapomniałbym o jednym, jeśli przez jakiś czas (nie wiem 2 miechy na przykład)obroty będą bliskie zeru będą nam zapewne odejmować rabatBlack Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tony065to niech administracja wywiesi temat/ogłoszenie o nr w IC w jakimś dobrze widocznym miejscu, niech ludzie widzą/wiedzą i kupują. po co pchać kasę drobnym handlarzom. u mnie w m. koleś ze sklepu potrafi w ciągu paru minut 3 /trzem/ osobom podać 3 /trzy/ różne ceny na ten sam towar. wszystko zależy, czy ma humor czy go stara lewą nogą z wyra rano wykopała... :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tadfiZamieszczone przez Tony065to niech administracja wywiesi temat/ogłoszenie o nr w IC w jakimś dobrze widocznym miejscu, niech ludzie widzą/wiedzą i kupują. po co pchać kasę drobnym handlarzom. u mnie w m. koleś ze sklepu potrafi w ciągu paru minut 3 /trzem/ osobom podać 3 /trzy/ różne ceny na ten sam towar. wszystko zależy, czy ma humor czy go stara lewą nogą z wyra rano wykopała... :wink:
administracja wywiesiła ogłoszenie w rabatach klubowych, a jeśli tam nikt nie zagląda, podobnie jak do "istotnych tematów" itp. to już jego problem IMO.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
szkoda, sam wiesz ile jest zbędnych pytań na tematy już rozkminione do podstaw. jak komuś tego prosto w oczy nie wlepisz, to sprawa szybko zaniknie i zakupy będą znikome. w końcu jeździmy skodami, co tam się ma psuć, wszystko to "przemyślane rozwiązania". to też trzeba "przemyśleć"... jako klubowicze powinniśmy sobie pomagać. nie każdy kierownik skody jest expertem motoryzacji i internetu. jak już wiele razy to napisano, dla niektórych auto jest środkiem transportu z pkt A do B. ma jechać i tyle. po co mają napychć kieszeń pajacom z ASO? niech żerują na obsłudze flotowych aut, a my /OCP/ bądźmy świadomymi posiadaczami aut i pomagajmy sobie wzajemnie. uff... piszę to z telefonu, palce bolą. szkoda, zlituj się i wywieś jakieś ogłoszenie/banner na 1 stronie.Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
Antek
Komentarz
-
-
to nie takie oczywiste z tym tankowaniem i częściami. jak ktoś ma kupić np. rozrząd, jak nawet nie zna kodu silnika, wie że ma dizla i tyle i gdzieś już czytałem w problemach o pytaniu n/t hampli do ibizy zdaje się. temat o nr do IC jest już parę dni, a ludzie dalej dopytują się co i gdzie taniej kupić. niewiedza jest wszechobecna. nie reklamuję IC, ale policzcie sobie ile osób jest na forum, a ile zapisało się na listę, znikomy %.Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
Antek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tony065to nie takie oczywiste z tym tankowaniem i częściami. jak ktoś ma kupić np. rozrząd, jak nawet nie zna kodu silnika, wie że ma dizla i tyle i gdzieś już czytałem w problemach o pytaniu n/t hampli do ibizy zdaje się. temat o nr do IC jest już parę dni, a ludzie dalej dopytują się co i gdzie taniej kupić. niewiedza jest wszechobecna. nie reklamuję IC, ale policzcie sobie ile osób jest na forum, a ile zapisało się na listę, znikomy %.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tony065to nie takie oczywiste z tym tankowaniem i częściami. jak ktoś ma kupić np. rozrząd, jak nawet nie zna kodu silnika, wie że ma dizla i tyle i gdzieś już czytałem w problemach o pytaniu n/t hampli do ibizy zdaje się. temat o nr do IC jest już parę dni, a ludzie dalej dopytują się co i gdzie taniej kupić. niewiedza jest wszechobecna. nie reklamuję IC, ale policzcie sobie ile osób jest na forum, a ile zapisało się na listę, znikomy %.
Komentarz
-
-
Jak dzwoniłem i się pytałem o tarcze ATE do O1 i przy okazji czy zniżka obejmuje tylko Octavie czy też rozrząd do 1.4HDi na nią dostanę to mi koleś powiedział że tylko na Occię rabat.
Dzwoniłem do IC w Krakowie w okolicach M1 (nie pamiętam teraz adresu).
Jeśli jest inaczej to dobrze by było doprecyzować.
PS - s1 - fajnie się spisałeś. To że lista chętnych była krótka jak na to forum - śledziłem cały czas temat, sam się nie zapisałem, odstraszyło mnie przewijanie tematu jak liczba chętnych przekroczyła 100. Pewnie nie byłem jedynym.
Komentarz
-
-
Wszystko zależy od IC w jednym punkcie nie ma problemów w innych pytają o wszystko. Ja miałam numer klienta kumpel podał cobym sobie taniej mogła części pokupować i... W jednym punkcie to mnie o wszystko pytali" numer klienta, imię, nazwisko, gdzie znajduje się warsztat- dokładny adres mówię tutaj o punkcie w Piasecznie(nie polecam), w innym np Sochaczew nie ma problemów. Raz byłam w kwaterze głównej w Cząstkowie Mazowieckim hmmm tam to dopiero były jaja, ale to już dłuższa opowieść. Reasumując chodzi o to by twardym być nie miękkim i walczyć o swoje prawa. Z tego co zaobserwowałam jest pewna grupa ludzi których "psuje" nawet odrobina "władzy". Jak już coś od nich zależy to czują się mocni.Zamieszczone przez s14.Rabat jest na cały asortyment IC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jagnapytali" numer klienta, imię, nazwisko, gdzie znajduje się warsztat- dokładny adres->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez soszek81Jak dzwoniłem i się pytałem o tarcze ATE do O1 i przy okazji czy zniżka obejmuje tylko Octavie czy też rozrząd do 1.4HDi na nią dostanę to mi koleś powiedział że tylko na Occię rabat.
Dzwoniłem do IC w Krakowie w okolicach M1 (nie pamiętam teraz adresu).
Jeśli jest inaczej to dobrze by było doprecyzować.
Komentarz
-
Komentarz